App udvikling – til Danmarks laveste priser!

Har du brug for hjælp til app udvikling? – Så er du kommet til det helt rette sted. Vi kan udvikle moderne og brugervenlige apps til Danmarks laveste priser.

Du har du mulighed for selv at udvikle din egen app. Ønsker du selv at designe din app, kan du læse mere på vores side lav din egen app. Ønsker du at få hjælp af it-works.dk, kan du kontakte os og høre mere om processen. Overlad din app udvikling til os og vil du opleve, at vi går i grundig dialog med dig, og sammen finder frem til en løsning, der virker rigtig godt for både dig og brugerne.

App udvikling - iPhone, Android, iPad professionelt udviklet til Danmarks bedste priser!

Vi udvikler apps til alle brancher og faggrupper

Vi kan lave din app uanset om du er en stor eller lille virksomhed, og hvilken branche eller faggruppe du hører inden for. systemet giver os blandt andet den fordel, at vi kan gøre brug af en lang række designskabeloner, der er på forhånd er tilpasset forskellige brancher. Derfor behøver vi ikke nødvendigvis at udvikle alle moduler og funktionaliteter fra bunden, men kan tage udgangspunkt i skabeloner, der allerede er gennemtestede og taget i brug af andre inden for samme branche. På den måde kommer vi hurtigere i gang, undgår funktionsfejl og startvanskeligheder med app’en, og kan holde prisen nede på et niveau, hvor alle virksomheder kan være med.

Kontakt os i dag og hør om, hvordan vi kan udvikle en topmoderne app til dig – til en overraskende lav pris.

Få udviklet en app – og kom ud til kunderne

Nogle virksomhedsejere tænker stadigvæk ”Hvad skal jeg med en app?”.
Sagen er den, at for mange virksomheder, kan der være en del forretningsmæssige fordele ved at få udviklet en app. Dine kunder og medarbejdere er allerede på mobilen, og antallet af smartphones stiger hver eneste dag. Det kan du som app-udvikler udnytte til alles glæde og gavn.

En app kan bruges til at tilbyde ekstra service til dine nuværende og kommende kunder. Ved at udvikle en app til dine kunder, yder du en service, som mange af dine konkurrenter ikke kan præstere, og dermed har du mulighed for at opnå større kundeloyalitet end andre.

Hvad med en app til medarbejderne?

Hvis du udvikler en app til intern brug, kan den bruges til at lette arbejdsgangene for dine medarbejdere. En intern app kan udvikles til at give dine medarbejdere overblik over virksomhedens og deres kollegaer, og indeholde løsninger med mail, kalender, kontakter. Den kan også bruges til at vise statistiker og status over salg, kunder, forbrug, møder og hvad der ellers kan være brug for.

App udvikling – et par eksempler på brug og funktioner

Har du fx en frisørsalon, kan kunderne via din app selv se, hvornår der er ledige tider og bestille direkte fra deres mobiltelefon. Du sparer tid på opkald, og kan koncentrere dig om de kunder, der rent faktisk er i butikken. Samme bookingfunktion kan også bruges af tandlæger, restauranter, autoværksteder og mange andre.

Eksempler på interne apps til virksomheder, kan være løsninger med fildeling og distribution af dokumenter. Virksomheds apps kan også bruges til salgspræsentationer, ordresystemer, support osv. Du kan få lavet lige den løsning, som passer til din organisation og medarbejderstab.

App udvikling skal fokusere på brugervenlighed

Når man laver app udvikling, foregår det på lidt samme måde som når man laver en hjemmeside. Man starter med at klarlægge hvem målgruppen er, hvad app’en skal kunne og hvordan den skal se ud. I princippet er alt muligt, og derfor er det essentielt, at man fra starten har en klar idé om, hvad man vil med sin app, inden man kaster sig over udviklingen.

Modsat en hjemmeside, bør man i app skære alt det overflødige fra, og fokusere på nogle få services og funktionaliteter, man ønsker at tilbyde. Hvis man putter for mange funktioner ind i app’en, kan det gå ud over stabiliteten og brugervenligheden, så det er en god idé at holde sin app forholdsvis simpel.

Vi laver app udvikling ud fra dine ønsker

Når vi udvikler en app i samarbejde med dig, foregår det på dine præmisser. Uanset om du er en stor eller lille kunde, tager vi udviklingen af din app meget seriøst. Vi går altid efter at udvikle lige netop den app, som du eller din virksomhed har brug for, og som passer til dine ønsker og behov.

Vi udvikler ikke en app, bare for at udvikle en app. Det er afgørende for os, at både du og kunderne bliver glade for den, og vil bruge den, ellers er det spildte kræfter. App’en skal helst gøre en forskel for brugerne, så det er afgørende at vi finder frem til hvad din målgruppe har brug for. Derfor sørger vi for, at få lavet en grundig kravspecifikation fra starten, der netop afdækker vigtige områder som målgruppe, funktionalitet, tilgængelighed osv.

Vi hjælper dig gerne med at afklare behovene og træffe de nødvendige valg, så du får udviklet og implementeret den helt rette løsning for dig.

Kontakt os ganske uforpligtende, og hør mere om, hvordan vi i fællesskab kan lave app udvikling, der gør en betydningsfuld forskel for dig og målgruppen.