Hjemmeside program – der gør det nemt at opdatere din hjemmeside

Når du får lavet en hjemmeside hos os, bruger vi et hjemmeside program, der gør det nemt for dig at opdatere og vedligeholde din egen hjemmeside. Du kan her selv logge ind og med få klik ændre et billede, justere farverne eller redigere i teksten. Du kan også let oprette flere undersider og tilføje nye menupunkter. Når du gemmer dine ændringer, kommer de online med det samme. Kort sagt, er vores hjemmeside program rigtig nemt at gå til, selv om du ikke ved så meget om hjemmesider.

Hjemmeside program - bedre kendt som et CMS system. Det der styrer alt indhold på siden.

Hvad er et hjemmeside program egentlig?

Et hjemmeside program er et værktøj til at oprette hjemmesider og administrere og redigere indholdet på dem. I de seneste år har man udviklet hjemmeside programmer, der gør det let for dig uden teknisk indsigt, at lave en hjemmeside selv. I sådanne hjemmeside programmer kan man vælge mellem en lang række færdiglavede skabeloner og temaer til hjemmesiden, så man ikke behøver at designe dem selv. Det kan være en udmærket løsning for nogle, men ønsker man et unikt og skræddersyet design, kan man ikke blot bruge et hjemmeside program, men må enten lave designet selv, eller få faglærte designere til at udvikle det for én.

Hvis du eller din virksomhed ønsker et hjemmeside design, der udstråler professionalisme og ikke ligner alle de andres, så kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.

Vi bruger et hjemmeside program med CMS løsning

Hvis du ikke kan programmere og hellere vil bruge din tid på dine kunder, er det en god idé at vælge et hjemmeside program med en CMS løsning, som det vi bruger når vi laver en ny hjemmeside.

CMS står for “Content Management System”, hvilket bedst kan oversættes med “indholdsstyringssystem”. Et CMS system er ikke et program du skal installere på din computer, men et system som du logger ind på via internettet.

CMS-løsningen er den mest udbredte til hjemmeside programmer, fordi den gør det muligt for brugere uden tekniske færdigheder at redigere, tilføje og slette indhold på deres hjemmeside. Man kan sammenligne udseendet lidt med et almindeligt tekstbehandlingsprogram, hvilket de fleste kender til.

Du får det bedste hjemmeside program til din side

Der findes flere forskellige slags hjemmeside programmer, hvoraf nogle bedst egner sig til blogs, mens andre er bedre til webshops. Vi arbejder med de bedste hjemmeside programmer på markedet, der indeholder alle de nødvendige features og moduler, som din hjemmeside kræver. Samtidig kan du tilgå dit hjemmeside program uanset hvor du befinder dig. For at kunne opdatere og vedligeholde din hjemmeside, kræver det blot, at du har adgang til en computer og en forbindelse til internettet. Nemmere kan det ikke være.

Foretrukne hjemmeside program vi anvender

Hos it-works.dk bruger vi WordPress som hjemmeside program. Hvert program har sine egne fordele, men fælles for begge er, at de er blandt verdens mest populære hjemmeside programmer. Hvis du er i tvivl om, hvilket program der er bedst for dig, så ring til os og få en uforpligtende snak om hvilket ét du skal vælge. Vi er specialister i at bygge hjemmesider der fungerer, og kan ud fra dine ønsker og behov guide dig til den rette løsning.