Få en ny webshop, der øger salget af dine produkter

En ny webshop, kan være vigtig, taget i betragtning af, at Internettet er verdens største markedsplads, og hvis dit produkt skal sælge, er det vigtigt, at din webshop følger med tiden.

Måske har du haft webshop i en årrække, måske er du ved at starte din onlineforretning op. Uanset om du har været i gang i flere år eller er ny på markedet, er en ny webshop vejen frem, hvis du skal sælge dine produkter på nettet.

Det er vigtigt, at din webshop er opdateret, så den passer til dine kunders forventninger. Det hjælper vi dig med.

Ny webshop - der giver konkurrenterne baghjul

Ny webshop, der præsenterer dine produkter på en smart og sælgende måde

En webshop skal opdateres og fornyes, så den matcher den modernes forbrugers forventninger til online shopping. Ellers finder kunderne en anden butik. Med en ny webshop kan du fastholde dine kunders interesse og få ændret de ting, du har irriteret dig over i din gamle webshop. En ny webshop fra it-works er skræddersyet til dine produkter og dine behov.

Hos os får du en ny webshop, der:

  • ikke ligner dine konkurrenters, men er helt unik og skræddersyet til dine behov
  • er let at tilpasse, også selvom du ikke har stor forstand på teknik
  • er tilpasset alle platforme og skærme
  • har fuld support, så du altid kan ringe eller skrive, hvis du vil have ændret noget
  • har en fast, lav pris

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge flere produkter i en ny webshop.

Det er let at vedligeholde din nye webshop

Vi laver din nye webshop i et professionelt og brugervenligt CMS-system: . CMS er det bagvedliggende system, der giver dig mulighed for at programmere og styre hele webshoppens indhold. Et CMS-system betyder, at du ikke behøver stor teknisk indsigt for at vedligeholde din webshop. Du kan selv lægge nye produkter i din webshop og ændre priser og billeder med et enkelt klik. Samtidig kan du nemt styre forsendelser, håndtere ordrer og se statistik.

Du har fuld support på din nye webshop

Vi tilbyder selvfølgelig både support på telefon og mail til din nye webshop. Du får også en gratis introduktion til dit CMS-system, så du ved, hvordan du lægger nye produkter op, redigerer tekster og lignende. Skulle uheldet være ude, eller har du bare brug for hjælp, står vi klar på sidelinjen. Vi lægger gerne nye billeder, tekster eller produkter op for dig, hvis du har brug for det.

En ny webshop med søgeoptimering og integration af sociale medier

Mange bruger Google til at finde nye produkter. Derfor er det vigtigt, at en ny webshop er optimeret, så den kan findes i Google og de andre søgemaskiner. Hos it-works har du mulighed for at tilkøbe søgemaskineoptimering (SEO). Med SEO er du godt på vej mod at få en ny webshop med dine produkter gjort mere synlig i søgemaskinerne.

I dag er det også almindeligt at spørge sit netværk på de sociale medier til råds, inden man køber et nyt produkt på nettet. Med en ny webshop sikrer du, at den lever op til moderne standarder, så dine produkter kan deles på Facebook, Pinterest eller det sociale medie, dine kunder foretrækker.

Hvis du vil have flere kunder i din nye webshop, er Google AdWords en god idé

En ny webshop kan sikre, at dine faste kunder stadigvæk synes at din onlinebutik er spændende. Men hvad med alle dem, der stadig ikke kender din webshop? Med Google AdWords kan du øge synligheden af specifikke produkter og en ny webshop generelt. Vi kan hjælpe dig med at opsætte og overvåge en reklamekampagne på Google, sådan at du får størst mulig effekt for dit budget. På den måde bliver dine produkter set af endnu flere – også selvom de nu er i en ny webshop.

Få en app sammen med en ny webshop

Vi leverer hele pakken. Sammen med en webshop kan du også få en ny app, der kan bidrage til større salg af dine produkter. Med en webshop-app kan dine kunder søge efter produkter og bestille varer direkte i appen. En webshop-app giver større kundeloyalitet og mulighed for markedsføring direkte til kunderne. Er du interesseret i app udvikling, er det en god idé at tænke produktionen af en ny webshop sammen med den. Det giver en bedre kompatibilitet mellem en ny app og en ny webshop, hvis produktionen sker sideløbende.

Lad os kontakte dig, så du kan høre mere om alle de muligheder der er med en ny webshop.