Online markedsføring – hurtig og billig vej til flere kunder

Online markedsføring er den bedste og billigste markedsføring der findes, hvis du ønsker flere kunder eller henvendelser via internettet.

Tidligere brugte virksomheder og organisationer enorme summer på at annoncere i trykte aviser, telefonbøger, tidsskrifter og ugeblade. Men i og med at læserantallet for disse medier er raslet ned, er det ikke længere så interessant at købe sig reklameplads der. Kunderne er rykket over på internettet, og hvis du skal gøre dig forhåbninger om at fange dem her, skal du satse på online markedsføring.

Hos it-works.dk hjælper vi dig med din online synlighed og gennemslagskraft, så du står stærkt i kampen om kundernes gunst. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan skabe markedsføringsmæssige fordele for dig på nettet.

Online Markedsføring - vi hjælper dig med at øge din synlighed

Find de rigtige kanaler til din online markedsføring

Online markedsføring er markedsføring via de forskellige kanaler og platforme, der findes på nettet. Det kan fx være SEO optimering, Google Adwords, Facebook annoncering, brug af sociale medier, mobile apps og bannerreklamer. Det gælder om, at finde de rigtige kanaler, der både passer til din virksomhed og dine kunders behov, således at du får det maksimale udbytte af din online markedsføring.

Vi anbefaler altid, at du satser på flere forskellige kanaler samtidig. På den måde kan du påvirke din målgruppe gentagne gange, engagere dem i stedet for blot at informere dem, samt belønne dem for deres loyalitet kampagnen igennem. Det bevirker, at du får større effekt af indsatsen og kan øge responsraten for din online markedsføring betydeligt.

Sådan arbejder vi med online markedsføring for dig

Hos it-WORKS har vi et team af specialister, der udelukkende beskæftiger sig med markedsføring. Vi kan både rådgive dig og håndtere dine markedsføringskampagner på nettet for dig. Når du kontakter os, starter vi med at kigge på hvad dit behov for online markedsføring er, og hvordan vi kan få mest muligt ud af dit budget.

Vi kan både lave større kampagner, hvor budskabet varieres og tilpasses til forskellige medieplatforme, og de mindre, simple løsninger, som fx at sikre din hjemmeside eller webshop en placering på side 1 på Google.

Uanset dine ønsker, krav og ressourcer til rådighed, finder vi en løsning, der passer til dig og din virksomhed. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at få flere kunder.