Vi designer og trykker næsten alt

Hos it-works.dk laver vi grafisk design af næsten enhver art. Ud over logo design, visitkort design, brochure design, brevpapir og konvolutter, designer og trykker vi også alt fra postkort, brugsanvisninger, produktkataloger, rapporter, årsregnskaber og magasiner til facadeskilte, plakater og kæmpebannere.

Andre designopgaver

Vind kampen om opmærksomheden

I en tid hvor vi alle bombarderes med budskaber, er det vigtigt, at dit design og dine tryksager har pondus og gennemslagskraft. Det gælder uanset om du er et nystartet firma eller en etableret virksomhed. For at skille dig ud fra mængden, må du have en stærk visuel profil, online såvel som offline. Lad os hjælpe dig med at skabe synlighed omkring din virksomhed eller dit produkt – ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Få en tryksag med gennemslagskraft

Kraftfulde og visuelt stærke tryksager er en rigtig god mulighed for at skabe optimal fysisk profilering af din virksomhed. Der er intet der helt kan sammenlignes med at stå med en blæret brochure i hånden og bladre gennem de farvestrålende sider. Eller at blive eksponeret for et storslået og iøjnefaldende banner på en facade midt i byens rum. Vores mål er altid, at skabe et design der er moderne og kvalitetspræget, så modtagerne får en positiv oplevelse og husker dine produkter og budskaber.

Hos os er din tryksag en tryg sag

Når du skal have designet og/eller trykt noget materiale hos os, gør vi meget ud af samarbejdet med dig. Vi designer altid med udgangspunkt i dine ønsker og præferencer, og har du allerede en klar idé om udseendet, formen og farverne, tager vi naturligvis udgangspunkt i dét. Alternativt kan vores dygtige grafikkere udarbejde nogle forslag, som du kan tage afsæt i for den videre udformning. Uanset hvad, garanterer vi dig en let og gnidningsfri proces, hvor din tryksag er i trygge hænder hos os.