Lav din egen app – ganske billigt

Lav din egen app – ved du, hvor nemt og billigt kan lave din egen app? Hos it-works kan vil hjælpe dig med at få nem og prisvenlig entre på app-markedet. På siden her fortæller vi dig hvordan det fungerer.

Lav din egen app med få klik!

Sådan laver du din egen app med få klik

Lav din egen app uden kendskab til app udvikling, kodning og programmeringssprog. Med få klik bygger du din egen app. Du starter med at oprette dig som bruger og vælger et navn til din app. Herefter kan du vælge at designe din app selv, eller vælge at tage udgangspunkt i en række branchespecifikke designskabeloner.

Udfyld kontaktformularen for at få mere at vide.

Hvis du vil lave din egen app selv helt fra bunden af, vælger du først hvilken funktionel stil din app skal have og hvilke menuer den skal indeholde. Derefter kan du dekorere app’en med dit logo, billeder og forskellige farver.

Du tilføjer herefter konkrete funktioner så som produktkatalog, mobilshop, bookingsystem, blogmodul, link til din hjemmeside, deling af indhold på sociale medier og hvad du nu synes din app skal kunne. Derefter er du klar til at publicere din app på de tilgængelige platforme.

Du kan også lade os klare alt det praktiske omkring din app, hvis du foretrækker det.

Du kan også vælge at benytte dig af en af de mange designskabeloner, der er tilpasset en specifik branche eller et bestemt fag. Denne mulighed er oplagt for dig, der har en virksomhed og som gerne hurtigt vil have sin app udviklet og offentliggjort. Der er mange skabeloner at vælge i mellem, fx til hoteller, restauranter, caféer, golfklubber, ejendomsmægler, bilforhandlere, advokater – for bare at nævne et par stykker.

Skabelonerne er indholdsmæssigt skræddersyet til branchens forhold og udtryk, men kan selvfølgelig justeres af dig, så den stemmer overens med din profil, krav til app’en og brugernes behov. På den måde behøver du ikke at opfinde den dybe tallerken, men kan lade dig inspirere af de i forvejen udviklede modeller og bygge videre på dem.

Publicér din app på fire platforme samtidig

Mange apps bliver kun udviklet til én platform, fx enten Apples iOS eller Googles Android. Men der er ingen grund til at begrænse sig til én platform. Din app bliver udviklet, så den kan publiceres på flere platforme på én gang, herunder App Store, Google Play.

Du har også mulighed for at tilføje app’en til din Facebook Fanside, lave en QR-kode og et bannerlink til din app. Det smarte er samtidig, at din app automatisk er tilpasset alle de tilgængelige platforme, således at når du skal opdatere din app, behøver du kun at gøre det ét sted.

Husk at reklamere for din egen app

Fordi du har lavet en app, er det ikke ensbetydende med, at den bliver downloadet af en masse brugere med det samme. Der findes allerede flere hundredetusinde apps, så kampen om opmærksomheden i app-land er stor. Det betyder, at med mindre du har fået udviklet en revolutionerende app, der markedsfører sig selv, er du nødt til at skabe noget opmærksomhed omkring den.

Du kan fx lave en hjemmeside for app’en og bruge din egen hjemmeside til at promovere app’en. Du kan også reklamere for din app på dine visitkort, i dine e-mails, i din butik, i din reception osv. Det vil selvfølgelig være fint, hvis du kan skabe omtale af din app i aviser, tv og radio, men har du ikke det store markedsførings budget, kan det anbefales at gøre brug af online markedsførings kanaler. For eksempel er det oplagt at bruge de sociale medier til at sprede budskabet og lade brugerne selv dele din app på diverse fora.

Lav din egen app – det behøver ikke at være århundredes opfindelse

Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken for at få succes med din app. Det kan sagtens være tilstrækkeligt at efterligne et udenlandsk koncept og modificere det efter danske forhold. Der kommer mange apps fra USA, og er du hurtigt ude og tilpasser din version til det danske eller europæiske marked, har du gode chancer for at ramme et hul i markedet.

Vi hjælper dig gerne i gang med at lave din egen app

Vil du gerne i gang med at lave din egen app, er du mere end velkommen til at kontakte it-works.dk. Vi giver dig gerne en introduktion til dine muligheder og rådgiver dig om, hvilken løsning der passer bedst til dig og din virksomhed. Så har du en god idé til en app, er det bare om at komme i gang med at lave din egen app.

Har du brug for hjælp til at komme i gang eller videre med din app, så kontakt os.