Få en Facebook side, der tiltrækker kunder

Vidste du, at der i dag er over 3 millioner danskere på Facebook? At over 70 % logger ind dagligt? Facebook er, med sin store popularitet blandt danskerne, blevet et yderst interessant medie at være til stede på for virksomheder og organisationer.

Flere og flere bruger Facebook til at søge efter virksomheder, produkter og ydelser – og så er det jo rigtig ærgerligt, hvis du ikke har en Facebook side, der dukker op i søgeresultaterne.

Hos it-works.dk kan vi lave en flot Facebook side, der skaffer dig fans og følgere, og som er med til at tiltrække nye kunder til din forretning. Ring til os i dag og hør hvordan.

Facebook side

Derfor skal din virksomhed være på Facebook

Facebook er verdens største sociale medie og den mest besøgte side på hele internettet. Facebook har over én milliard brugere på verdensplan og herhjemme er over tre millioner danskere på Facebook. Faktisk er Danmark en af verdens største Facebook-nationer, når man måler på antallet af brugere i forhold til indbyggere.

I kraft af det store brugerantal, er Facebook i høj grad et nødvendigt medie at være til stede på for danske virksomheder. Ikke blot når det kommer til profilering og branding over for brugerne, men også når det gælder interaktion, dialog og salg til nuværende og potentielle kunder. Samtidig er der rig mulighed for at lave målrettet og segmenteret annoncering, hvilket gør Facebook til en interessant markedsplads for virksomheder, der gerne vil ramme specifikke målgrupper med deres budskaber.

Hvad en Facebook side kan gøre for din virksomhed

I og med at over halvdelen af danskerne har oprettet en Facebook-profil og i gennemsnit bruger næsten en time om dagen på Facebook, kan det sociale medie være en særdeles stærk markedsførings- og dialogkanal, hvis den bliver brugt rigtigt. Du kan poste nyheder om produktlanceringer, tilbud, kampagner og andre tiltag, og på den måde markedsføre dine produkter og ydelser på din Facebook side ganske gratis. Det er også lettere for dig at holde kontakten vedlige med dine kunder og følgere på en Facebook side. Det øger troværdigheden og din kundeservice bliver nemmere for dig.

Vi tilbyder også SEO optimering.