Få designet et unikt logo, der afspejler dit firmas profil og ånd

Har du brug for et nyt logo design til din virksomhed, eller re-design af et eksisterende logo, så lad it-WORKS hjælpe dig. Vi har en fast stab af dygtige grafikere, der designer flotte logoer i alle former og formater. Vores logo design vil på unik facon udtrykke din virksomheds identitet og samtidig være tilpasset virksomhedens grafiske linje. Du får et professionelt logo design, der udstråler seriøsitet og forøger din forretnings troværdighed.

Logo design - professionelt og lækkert!

Bedre og billigere logo design hos os

Vi tilbyder design af et nyt og tidssvarende logo til en meget attraktiv pris. Prisen er fast og der kommer ingen ubehagelige ekstraregninger. Hos andre webbureauer får du kun to designudkast af vælge ud fra og et begrænset antal korrekturgange. Hos os er der ingen begrænsninger – vi designer indtil du er tilfreds!

Hvorfor logo design er vigtigt

Det er vigtigt at have et pænt og præsentabelt logo, da det er din virksomheds varetegn og ansigt udadtil. Et godt logo design skaber genkendelighed hos dine kunder, adskiller dig fra konkurrenterne og understøtter din virksomheds profil og kompetencer.

En del virksomheder har et logo design, som stammer fra den tid da virksomheden blev skabt, hvilket måske er en del år siden efterhånden. Logoer og visuelle udtryk bliver forældede med tiden, selv Irma-pigen er blevet omtegnet flere gange. Et logo som ikke længere er tidssvarende, kan skabe nogle uheldige associationer. Derfor er det vigtigt, at få lavet et professionelt og moderne grafisk design, der tilfører din virksomhed og dine produkter en positiv signalværdi.

Vi gør processen hurtig og nem for dig

Udviklingen af et nyt logo behøver ikke være en lang og besværlig proces. I tæt samarbejde med dig finder vi ud af, hvordan dit nye logo design skal se ud, så det rigtige udtryk kommer frem. Vi kan lave logo design ud fra dine egne ønsker og præferencer, og hvis du har svært ved at bestemme dig, kommer vi gerne med hjælp, gode råd og kreative forslag som du kan tage udgangspunkt i.

Du får alle filerne til web og tryk

Når du har godkendt logo designet, lægger vi det på din hjemmeside, hvis du er kunde hos os. Vi sender dig også alle filerne, i netop de formater du ønsker, og du har naturligvis alle rettighederne til dem. Således kan du i fremtiden selv bruge filerne til tryk af fx brevpapir, visitkort, facadeskilte, firmatøj, firmagaver mv. Med andre ord, gør vi det nemt og hurtigt for dig, at opdatere hele din virksomheds grafiske identitet med jeres nye logo design.