Profiler dig med en Google+ side

Hvis du gerne vil profilere dig online, så kan en Google+ side være en del af løsningen. Har du et brand, et produkt, en virksomhed eller organisation, så kan du med fordel få bygget en Google+ side af it-Works. Også privatpersoner har glæde af en side på Google+. Her er det muligt, at dele opdateringer med grupper eller enkeltpersoner via dine cirkler. Så modtager dine tilhængere udelukkende relevant information om dig. Ring og hør mere om fordelene ved en Google+ side.

Du kan interagere med andre der ejer en Google+ side ved, at give dem +1 til de kommentarer og billeder du kan lide. Således bliver de opmærksomme på din Google+ side og du får dit budskab ud til mængden af Google+ brugere. Er du et firma eller en organisation, kan du med fordel have flere administratorer, hvilket gør det nemmere for dig, regelmæssigt at få opdateret din side.

Google side

Indlæg på din Google+ side

Det behøver ikke være tidskrævende, at opdatere din Google+ side. Hvis du ønsker det, kan vi varetage nogle af dine opdateringer for dig. Så kan du få fuld udbytte af mulighederne med din side, uden du behøver gøre alt arbejdet. I denne forbindelse er det også en god idé, at koble din side sammen med en god SEO optimering på din hjemmeside, så også dine besøgende på hjemmesiden bliver opmærksomme på det du tilbyder. Lad os ringe dig op med et uforpligtende tilbud på en Google+ side der virker.