Hvordan laver man en app?

Hvordan laver man en app? – er der flere og flere, der gerne vil vide. Her hos it-works udvikler vi apps til virksomheder, og er derfor gerne behjælpelige med at besvare det spørgsmål.

Apps har fået en enorm udbredelse med smartphones og markedet for apps er i kraftig vækst. Eksperterne vurderer, at der inden for få år kommer over dobbelt så mange nye apps, som vi har i dag. Det er således meget naturligt, at interessen for at lave sin egen app er tiltagende.

Helt overordnet set, er der to svar på spørgsmålet ”Hvordan laver man en app?”:
1) Du kan lave den selv
2) Du kan få et firma til at gøre det for dig – det kunne være it-works.dk

Hvordan laver man en app? - Se her hvordan man gør...

Lav din app selv

Er det virkelig muligt, at lave sin app selv? Ja, det er det faktisk. Mange har den opfattelse, at en app er noget, der bliver produceret af store it-firmaer, og at en app koster titusindevis af kroner at få udviklet. Men i virkelighed er mange apps lavet af en enkelt person og måske endda som et hobbyprojekt uden det store budget. Du kan også lave din egen app, selv om du ikke kan programmere eller besidder de store tekniske færdigheder.

Se hvordan, og få svar på spørgsmålet, hvordan laver man en app her: Lav din egen app.

Få lavet din app hos os

Frem for at du selv kaster dig ud i hvordan laver man en app, kan du også få professionel app udvikling hos et firma, fx et webbureau som it-works.dk

Nogle firmaer bygger apps fra bunden, og det kan hurtigt blive en dyr affære, da der skal lægges mange udviklingstimer i app’en.

it-works bygger også apps fra bunden, hvis det ønskes, vi kan dog i de fleste tilfælde tilbyde at lave din app for dig, uden at det kommer til at koste dig en herregård.

Det giver it-works mulighed for, at lave apps til dig og de øvrige danske erhvervsdrivende til priser, der aldrig før er set Danmark. Vi råder over et system, hvor der på forhånd er udviklet en række grundmoduler og skabeloner, der allerede er gennemtestede og gjort klar til brug indenfor forskellige brancher.

Har du en virksomhed, kan du vælge mellem en mængde branchespecifikke skabeloner, der indholdsmæssigt er tilpasset netop din branche eller fag. Har du fx en tandlægeklinik eller en restaurant, kan man tilpasse et modul med bookingsystem til din app, som giver dine kunder mulighed for nemt at bestille tid over mobilen.

At vores apps bliver udviklet på baggrund af skabeloner, betyder naturligvis ikke, at alle apps bliver ens. Tværtimod designer vi hver app, så den passer til dine ønsker og behov.

Såfremt dine ønsker går ud over vores standarder, så lad os det endelig høre, da vi fortsat med stor sandsynlighed kan give dig det danske markeds bedste produkt og pris.

Én app til alle platforme!

Der findes flere forskellige teknologier og platforme, hvoraf de mest udbredte er Apples iOS og Googles Android. Mens apps til Apples iOS kun kan anvendes på deres egne produkter – iPhone, iPad m.m., er Googles Android et open source-system, der også benyttes af en række andre større hardwareproducenter såsom Samsung, HTC, Sony Ericsson.

Hos andre webbureauer er det normalt, at du bliver bedt om at vurdere hvilken teknologi og platform, du vil have din app ud på. Det skyldes, at de skal udvikle og kode en app til hver platform.

Hos os behøver du ikke tænke over hverken teknologi og platform. Vores model bygger på en ny, banebrydende metode, der gør det muligt at udvikle én app til alle tilgængelige platforme, dvs. at din app kan bruges på samtlige smartphones med det samme. App’en udvikles direkte online og bliver derfra streamet ud på samtlige platforme, uden at du skal tilpasse app’en yderligere. Denne model har en lang række fordele for vores kunder, bl.a.:

  • Du behøver ikke at downloade programmer og software
  • Du behøver kun at foretage ændringer til app’en ét sted
  • Du kan vælge mellem en masse færdiglavede skabeloner
  • Du sparer tid og penge

Du får en komplet løsning til Danmarks laveste pris

Som du kan se, er der mange fordele ved at vælge den løsning, der får din app til at køre på alle smartphones og tablets på én gang. På den måde er der større chance for, at din app bliver brugt og dit brand bliver kendt af rigtigt mange brugere. Samtidig er vores app-løsning den billigste i landet, da alle de fordyrende udviklings omkostninger er skåret væk. Du får altså en topmoderne app, der kan mere end de flestes – og det til Danmarks laveste pris.

Er du interesseret, så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig i gang med at lave en app. Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på tlf. 71 72 73 00.