SEO optimering giver flere kunder og større salg

SEO optimering – også kaldet søgemaskineoptimering, handler om at skabe trafik til din hjemmeside eller webshop. SEO optimering er med andre ord et emne, du ikke kan komme uden om, hvis du ønsker flere kunder i butikken.

Blot fordi du har en flot hjemmeside betyder det ikke, at folk finder frem til den. Hvis din side ikke er SEO optimereret med de rette søgeord, kan kunderne ikke finde dig.

Hos it-works hjælper vi dig med at blive synlig i søgemaskinerne, så din virksomhed eller dine produkter dukker op som det første, når nuværende eller nye kunder søger på Google.

SEO optimering - kom til tops i søgeresultaterne i dag!

SEO optimering et must, hvis du er på nettet er

Søgemaskinerne, og særligt Google, er en kæmpe kilde til flere besøgende og flere kunder til din forretning. Men de kommer ikke af sig selv. Det er vigtigt, at du har en høj og synlig placering i Google.

Når folk søger på Google, kigger langt de fleste kun på søgeresultaterne på side 1. I gennemsnit er det kun 10 %, der går videre til resultaterne på side 2. Så hvis dit firma ikke dukker op på side 1 på Google, eksisterer det praktisktaget ikke! Derfor er SEO optimering yderst vigtig.

Vores team af SEO specialister har den nødvendige viden, der sikrer dig, at du kommer højere op på søgemaskinerne end konkurrenterne og løber med al trafikken.

God SEO optimering lægger fundamentet for mere trafik

Hvis du for eksempel ejer en webshop, der sælger VVS-artikler, er det helt afgørende, at du ved hvilke ord folk bruger om dine produkter, når de søger på nettet. Hvis brugerne søger på ”vandhane” og du i stedet har skrevet ”vandarmatur” på din webshop, ja så bliver dine produkter ganske enkelt ikke fundet. Derved går du glip af en masse trafik og potentielt set en masse omsætning. Derfor starter vi altid med at lave en grundig søgeordsanalyse for dig, så vi ved hvilke søgeord vi skal optimere din hjemmeside eller webshop med.

God SEO optimering betaler sig, når du får flere besøgende fra søgemaskinerne, der har søgt på netop de produkter eller ydelser som du tilbyder. Og dette kan vi hjælpe dig med.

Overlad din SEO optimering til os og brug tiden på dine kunder

Når det gælder god SEO optimering, kan man ikke hoppe over hvor gærdet er lavest. SEO optimering er en kontinuerlig proces, der kræver en løbende indsats og opdatering for at opnå de ønskede resultater. Samtidig er søgemaskineoptimering et kompliceret område, der er under konstant udvikling. Google ændrer hele tiden sin algoritme, dvs. de parametre som søgemaskinen lægger vægt på, så det der virkede for 6 måneder siden, virker ikke nødvendigvis i dag. Derfor er det en god idé, at du overlader din SEO optimering til os.

Vores SEO specialister er højkvalificerede fagfolk, der både kan klare den tekniske søgemaskineoptimering og samtidig skrive gode SEO optimerede tekster, der virker både på søgemaskiner og potentielle kunder. Så kan du i stedet bruge din tid på alle de nye kunder, der kommer ind via vores SEO optimering.

SEO optimering med søgeordsanalyse og månedlige rapporter

Når du bestiller SEO optimering hos os, vil du opleve at vi går grundigt til værks fra start af. Vi laver indledningsvis en søgeordsanalyse, der skal kaste lys over, hvilke søgeord dine potentielle kunder søger på i søgemaskinerne. Hvis der er bestemte søgeord, du gerne vil findes på, tager vi en snak om, hvor effektive og lukrative disse ord vil være for dig.

For at du selv kan følge med i dine placeringer på Google, får du automatisk en SEO rapport tilsendt mindst én gang om måneden – hvilket er inkluderet i prisen.

Find den SEO løsning, der passer bedst til dig

Vi vil gerne skabe den trafik til din hjemmeside eller webshop, som giver dig flest mulige kunder eller henvendelser. Din succes er vores succes. Derfor kan du hos os få et godt tilbud på effektiv SEO optimering, uden at det koster dig det hvide ud af øjnene. Vores priser starter på et leje, hvor alle kan være med.

Vi tilbyder tre forskellige SEO-pakker og én af dem passer med garanti dig. Se vores priser her: SEO priser – og ring gerne til os, og få en uforpligtende snak om, hvilken én af dem, der bedst matcher dine behov.