Webshop løsning med masser af muligheder

Webshop løsning – Forbrugerne lægger en stadig større andel af deres indkøb på nettet. Med en online webshop løsning har din butik åbent alle døgnets 24 timer. Uanset om du sælger gamle brætspil eller diamantringe, er en webshop løsning den direkte vej til at få flere kunder.

Vi kan hjælpe dig med alt det tekniske og give dig en webshop løsning, der er skræddersyet til dine produkter og dine behov. Det giver dig mere tid til at fokusere på dine kunder og dine varer.

Webshop løsning - med online succes for øje

Du får en webshop løsning, der kan styres med et få klik

Du behøver ikke at være et teknisk geni for at kunne styre din ny webshop. Vi giver dig en unik online butik, hvor du kan ændre priser, billeder og tekster med et enkelt klik eller træk med musen. Du kan nemt styre forsendelser og håndtere ordrer. Det betyder, at du slipper for at bruge tid på teknikken og kan koncentrere dig om at sælge dine varer.

Med en webshop løsning fra it-works får du en online butik, der

  • er skræddersyet til dine produkter og ikke ligner dine konkurrenters webshop
  • kan tilpasses med et enkelt klik eller træk med musen
  • ser godt ud uanset om dine kunder besøger din webshop via computer, smartphone eller tablet
  • kommer med fuld support. Hvis du vil have lavet om på noget, kan du altid kontakte os
  • har en fast, lav pris

Lad os kontakte dig angående en ny webshop løsning, så du kan bruge mere tid på at sælge og mindre tid på teknikken.

Vi står klar til at hjælpe dig med din webshop løsning

Din nye webshop løsning kommer med fuld support på mail og telefon. Det betyder, at du bare kan ringe eller sende en mail, hvis der er noget, du skal have hjælp til. Du får også en gratis indføring i webshop løsningens administrationssystem, så du ved, hvordan du ændrer priser, tekster og billeder, eller hvordan du lægger et nyt produkt op.

Lad dine produkter blive fundet på Google og delt på de sociale medier

Hvis din webshop skal findes af potentielle kunder, er den vigtigt, at den ligger højt placeret i Googles søgeresultater, og at folk har lyst til at dele dine produkter på Facebook eller deres foretrukne sociale medie. Hos it-works kan du sammen med en webshop løsning tilkøbe hjælp til sociale medier eller hjælp til at sikre, at din webshop løsning bliver fundet i Google. Vi tilbyder både søgemaskineoptimering (SEO) og forskellige løsninger til sociale medier. Læs mere på siderne SEO optimering og Facebook side.

Få annoncer på Google så din webshop bliver set

Har du lagt mærke til annoncerne på Google? Med Googles AdWords-annoncering er der større chance for, at potentielle kunder finder din nye webshop løsning og dine produkter.

Annonceringen fungerer sådan, at du kun betaler når der er nogen, der klikker på din annonce. Det er dog en rigtig god idé, at tilkøbe hjælp til at sætte annoncekampagnen op monitorere den løbende. Ellers kan det hurtigt blive en dyr affære. Det tilbyder it-works. Du kan læse mere om, hvordan vi kan øge mulighederne for at din webshop løsning bliver set af Googles brugere her: Google Adwords.

Få en app sammen med din nye webshop løsning

Sammen med din nye webshop kan du også få en ny app. En webshop-app kan være med til at løfte din forretning. En app udviklet i forening med din webshop giver dig mere trafik, større salg og mulighed for at lave direct marketing til dine kunder. Hvis din webshop ikke fås som app, går du glip af en voksende marked af mobile shoppere. Kurven i webshop apps bliver som regel fyldt mere, og kunderne vender oftere tilbage til din shop hvis du har en app.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan give dig en webshop løsning, der passer til dine behov.