Webhotel med daglig backup, som ekstra tryghed for dig

Webhotel – Når du køber en ny hjemmeside eller en ny webshop hos os, kan du få webhotel og webhosting med. Denne løsning vil være billigere og nemmere for dig, når du har det hele samlet hos os. Samtidig kan du også selv opdatere din hjemmeside eller webshop, når vi er færdige med at bygge den. Hvis du gerne vil høre mere om fordelene ved webhosting og hotel hos os, så ring til os. Eller du kan sende os dine kontaktoplysninger her nedenfor og vi ringer til dig.

Webhotel og webhosting inkl. support på tekster og billeder

Webhotel og webhosting kan du overlade til os

Det behøver ikke være kompliceret, at få en ny webshop løsning. Vi er specialister i at bygge nye hjemmesider og har du selv nogle spændende idéer til din nye hjemmeside eller webshop, så hører vi det gerne. Vi kan varmt anbefale, at du også overlader webhosting og webhotel til os. For mere info om, alt det vi kan tilbyde dig udover webhosting og webhotel foreslår vi, at du kontakter os. Så kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.

Daglig backup sikrer dine data på serveren

Vi går ind for sikre løsninger, så du som kunde kan føle dig helt tryg og i gode hænder. Derfor foretager vi også backup af din hjemmeside eller webshop dagligt, ugentligt og månedligt, når du vælger en løsning, der inkluderer webhosting og hotel. Så er du sikret, hvis der skulle ske uheld på din webshop eller hjemmeside. Det er bedre, at være på den sikre side.