Brochure design, der sælger din virksomhed på lækker vis

Brochurer er et rigtig godt markedsførings redskab. Et flot brochure design med lækre detaljer og i en god kvalitet bliver husket og giver et fornemt førstehåndsindtryk af din virksomhed. Derfor er et professionelt grafisk design yderst vigtigt, hvis du vil gøre det rigtige indtryk. Lad os stå for dit nye brochure design, så er du garanteret en flot og lækker tryksag, uden at det bliver for dyrt.

Brochure design - i rød tråd med din forretning.

En brochure kan være mange ting

Formålet med din brochure kan være mange. Du kan fx bruge den til at præsentere din virksomhed, dine produkter/ydelser eller specifikke kampagner i forskellige brochure design. En brochure kan også have flere formater. Her tre typer af tryksager, der alle går under betegnelsen ”brochure”:

• Flyer – er et enkelt ark med tryk på en eller begge sider
• Folder – er et ark der er foldet på midten eller flere gange
• Hæfte – er et hæfte består af mange ark, der foldes på midten og hæftes i ryggen

Vi tilbyder bl.a. design og tryk af disse tre brochuretyper – og flere til. Vi laver også brochurer, der ikke skal trykkes men blot lægges online på hjemmesiden.

Gennemført brochure design med maksimal profilering

Uanset hvilket brochure design der skal laves, tilpasser vi layoutet til netop de ønsker og behov du har. Vi sammensætter tekst og billeder så de understøtter hinanden og sørger for, at dine budskaber går klart og tydeligt igennem. Vi matcher det grafiske udtryk med din virksomheds visuelle identitet og sørger for maksimal profilering af virksomheden og/eller produkterne i brochuren.

Du vælger selv størrelse, papir og farver

Når brochuren skal trykkes, kan du frit vælge, hvilken størrelse dit brochure design skal være i, og hvilket papir det skal trykkes på. Som udgangspunkt anbefaler vi, at du får trykt dine brochurer og hæfter på flot og lækkert papir i fuld 4-farve tryk. Men der er i princippet frit valg på alle hylder, når det kommer til størrelser, papir og farver. Vi sørger naturligvis for, at dit nye brochure design og brochurerne bliver trykt i bedst mulige kvalitet, til den lavest mulige pris.

Overlad trygt dit brochure design til it-works.dk, så er du sikret en tryksag i topkvalitet, og en gnidningsfri designproces fra idé til færdigt produkt.