Få en ny hjemmeside, der giver flere kunder i butikken

Kunne du tænke dig en flot ny hjemmeside, der ser pæn ud på alle platforme? Kunne du tænke dig, at din nye hjemmeside gav dig flere kunder i butikken? Så er du kommet til det rette sted.

Vi designer og re-designer hjemmesider med udgangspunkt i, at din hjemmeside skal konvertere dine besøgende til kunder. Vi kigger på hvad din virksomhed laver og hvem dine kunder er. På den måde sikrer vi, at din nye hjemmeside rammer målgruppen bedst muligt. Vores mål er altid at skabe en ny hjemmeside til dig som dine kunder har lyst til at besøge igen og igen, samt anbefale til andre.

Ny hjemmeside med responsivt design og fuld support

Vi laver professionelle hjemmesider til alle brancher

Uanset hvilken branche eller hvilket fag du er i, kan vi levere en flot og funktionel hjemmeside til dig. Vi har lavet hjemmesider til kunder i hele landet, store som små, og kan med garanti også lave en ny hjemmesideløsning, der passer til dig. Vi har faste lave priser, som alle kan være med på, og går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Hos os får din nye hjemmeside altid:

  • Flot, responsiv hjemmeside, som du og dine kunder kan lide
  • Fast, lav pris som er til at betale
  • Open source – fuldt ejerskab af kildekoden
  • Responsive design – tilpasset alle platforme og skærme
  • Brugervenligt CMS (WordPress) – nem redigering af indhold
  • Fuld support – ring eller skriv, hvis du vil have ændret noget

Din nye hjemmeside kan indeholde alle de funktioner og elementer, som en moderne og professionel hjemmeside kræver. Det vil sige forside, artikelsider, slideshow, menuer, blog, billedgalleri, nyhedsmodul, kontaktformular, kalenderfunktion, søgefunktion, sociale ikoner osv. Hjemmesiden er fleksibel og dynamisk og kan udvides med nye undersider og moduler som du behager. Din nye hjemmeside bliver udviklet i forhold til, hvad du har brug for.

Kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om en ny hjemmeside, der passer til dine behov.

En ny hjemmeside vil fremhæve det særlige ved din forretning

Hvad er det første du gør, når du hører om en person, et firma eller et produkt? Du googler det. Det samme gør dine kunder, klienter, leverandører, samarbejdspartnere osv. Derfor er det yderst vigtigt, at dine besøgende får et godt (førstehånds)indtryk, når de kommer ind på din nye hjemmeside. Gerne så godt, at de løbende vælger at vende tilbage.

Nye tider kræver ny hjemmeside

Hjemmesider med et par år på bagen, har ofte brug for et nyt design. Potentielle kunder kan blive skeptiske, hvis de besøger din hjemmeside og den har et gammeldags og uskønt udseende. Det kan skade din forretnings troværdighed, og du risikerer at miste kunder til konkurrenter, hvis hjemmeside har et mere moderne og professionelt udtryk.

Lad it-works.dk hjælpe dig med at lave en ny hjemmeside, der skaber tillid og gør dine besøgende positivt stemte over for dig og din virksomhed. Din hjemmeside er dit hjem på nettet – lad os vise det bedste frem. Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak om en ny hjemmeside.

Design og udvikling af ny hjemmeside – sådan foregår processen

Vælger du at få lavet en ny hjemmeside hos os, vil du opleve, at vi går i tæt dialog med dig om din nye side. Vi lytter til dine ønsker og behov, og laver designet ud fra de krav du har til udseendet og funktionerne. Under hele processen, fra idé til færdigt produkt, bistår vi med råd og vejledning om, hvilke elementer og løsninger der vil være bedst for din side.

Du får en ny hjemmeside med responsive design

Når du bestiller en ny hjemmeside hos os, kan du vælge at om din side skal laves i responsive design eller med fixed design. Vi laver som udgangspunkt alle nye hjemmesider i responsive webdesign. Mange kunder besøger din hjemmeside via mobile devises, og siden skal derfor være læsbar og se pæn ud, uanset om de besøger siden fra PC, smartphone eller tablet.

Såfremt din hjemmeside ikke er optimeret til at kunne læses på alle platforme, vil kunder der bruger mobile enheder få en kedelig brugeroplevelse, og sandsynligvis søge over til konkurrenter hvis side er mere læsbar og brugervenligt sat op. Dette imødegår du med valg af et responsivt design til din nye hjemmeside.

Din nye hjemmeside bliver lavet i et brugervenligt CMS-system

Dine nye hjemmeside vil blive udviklet og opsat i et professionelt og brugervenligt CMS-system. Vi bruger WordPress, fordi det giver dig flest fordele. CMS står for Content Management System og er det bagvedliggende system, hvor man kan programmere og styre alt sidens indhold. Når din nye hjemmeside er færdigprogrammeret, får du fuld adgang til sidens indhold, og kan selv uploade og redigere i tekster, billeder og grafik. Et CMS-system gør det nemt for dig at opdatere og vedligeholde din hjemmeside selv, og kræver ikke nogen teknisk indsigt eller uddannelse.

Vil du udvide din hjemmeside med nyt indhold, fx hvis du har fået nye produkter på hylderne, er det nemt for dig at tilføje ekstra sider og tekster. På den måde kan dit CMS-system udbygges og vokse i takt med din virksomhed, og blive tilpasset efter din virksomheds behov.

Du kan læse mere om, hvordan et CMS-system virker på siden hjemmeside program

Ny hjemmeside med fuld support – du ringer bare!

Efter du har fået overdraget din nye hjemmeside, bliver du naturligvis ikke ladt i stikken, men har fuld support på telefon og mail. Vi starter med at tilbyde dig en gratis introduktion til CMS-systemet, så du kan lære hvordan du bruger det og selv kan lægge tekst og billeder op. Vil du gerne have at vi klarer det for dig, ringer eller skriver du blot til os. Vi indsætter gerne nye sider, tekster, billeder eller hvad der nu er brug for at tilføje på en ny hjemmeside.