Hjemmeside design – flot og lækkert efter dine ønsker og behov

Hos it-works laver vi hjemmeside design efter dine ønsker og behov. Vi går i tæt dialog med dig om, hvordan din hjemmeside skal se ud og hvad den skal kunne. På den måde sikrer vi os, at det færdige resultat bliver som du forventer det.

Hjemmeside design - skræddersyet til netop din forretning

Hjemmeside design til dig og dit firma

Inden vi går i gang med at designe en ny hjemmeside til dig. Bruger vi tid på at sætte os ind i hvad din virksomhed står for og hvordan vi bedst formidler det i designet. Hver virksomhed har sin helt egen identitet og virksomheds ånd, hvilket vi tager højde for i designet. Derved kan vi skabe et hjemmeside design, der afspejler den profil og de individuelle særpræg, som kendetegner DIN virksomhed.

Hos os får du:

  • Hjemmeside design og funktionalitet efter dine ønsker og krav
  • Korrekturgange til at få din hjemmeside, som du vil have den
  • Mulighed for løbende at ændre tekster, billeder og farver på siden

Vil du høre mere om, hvordan du får et unikt hjemmeside design, der passer lige til dig – så udfyld kontaktformularen herunder og bliv ringet op for en uforpligtende snak om dit design.

Hjemmeside design til alle brancher og fag

Vi designer hjemmesider til alle firmaer, store som små. Den lille virksomhed har, lige så vel som den store koncern, brug for et professionelt hjemmeside design, der præsenterer firmaet på en pæn og præsentabel facon. Vores prisniveau er sat efter at alle, uanset størrelse og budget, har råd til at få designet en ny, flot hjemmeside hos os. Vi kan lave løsninger, der matcher behovet i alle brancher og fag – fra den lille håndværkerside med simpel opbygning til et stort multikomplekst site for en større offentlig organisation.

Din hjemmeside er dit digitale visitkort

Din hjemmeside fungerer som et digitalt visitkort, som du viser frem til nuværende og potentielle kunder. Dit hjemmeside design siger, direkte og indirekte, noget om hvem du er, og hvad du står for. Derfor skal du være bevidst om, hvilke signaler du ønsker at sende, og lade disse komme til udtryk på den rigtige måde i designet. Vores grafiske team hjælper dig med at få skabt netop den visuelle identitet, der bedst afspejler din persons eller virksomheds værdier.

Hjemmeside design kan også være nyt design af din nuværende side

Har du allerede en hjemmeside som du er glad for, men som trænger til en ansigtsløftning, kan vi lave et re-design af din nuværende side. Vi tager udgangspunkt i de funktioner og moduler der fungerer godt, og som du gerne vil føre med over på din nye side.

Hjemmesider med nogle år på bagen, har ofte brug for foryngelse. Tiderne skifter, også inden for hjemmeside design, og de designs der var smarte og moderne for 5-10 år tilbage, vil med en vis sandsynlighed fremstå gammeldags og lettere kiksede i dag. For ikke at skræmme brugere og potentielle kunder væk fra din side, er det vigtigt at du får opdateret dit design, så det har et tidssvarende og professionelt udtryk.

Dit hjemmeside design bliver responsive

Meget af trafikken til din hjemmeside kommer i dag fra mobile devices som smartphones og tablets. Af den årsag er det vigtigt, at din hjemmeside er responsive, dvs. at den også er optimeret til små skærmstørrelser.

Hos it-works.dk laver vi som udgangspunkt alle nye hjemmeside design i responsive webdesign. Du kan naturligvis godt vælge det fra, hvilket vi dog ikke anbefaler. Når du får en hjemmeside i responsive design skal du nemlig ikke spekulere på, hvordan din side tager sig ud på brugernes enheder. De enkelte sider tilpasser sig automatisk til den platform og skærm som brugerne anvender. Alt indhold (tekster, billeder, knapper osv.) skalerer og indstiller sig af sig selv, så det bliver brugervenligt og læsbart for de besøgende – uanset om de kommer ind på siden fra en PC, smartphone eller tablet.

Kontakt it-works i dag kom i gang med dit nye hjemmeside design med det samme. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak om dit design.