Webshop design – der fremmer salget

Et webshop design skal se professionelt ud. Et professionelt design skaber tiltro til dine produkter og din service – og øger sandsynligheden for salg. Vi hjælper dig med at få et webshop design, som både du og dine kunder vil elske.

Webshop design - der konverterer dine besøg til kunder

Vi står klar til at give din webshop et nyt, flot design

En moderne onlinebutik ligner ikke det, den gjorde for bare 5 år siden. Internet handelen udgør en stadig stigende del af det samlede forbrug, og webshops er nødt til at udvikle sig for at følge med tiden – også din. Måske har du allerede nogle idéer og tanker til, hvordan en nyt webshop design kan se ud. Vi står klar til at gøre dine idéer til virkelighed. I samarbejde med os er din onlinebutik i gode hænder.

Med et webshop design fra it-works får du en løsning, der

  • passer til dine behov
  • får dine produkter til at tage sig godt ud, så de har større chance for at sælge
  • er opdateret og moderne, så den passer til i dag
  • giver dig tid til at fokusere på dine varer og dine kunder
  • kommer med fuld support. Du kan kontakte os via telefon og mail

Lad os kontakte dig, så vi kan snakke mere om, hvordan dit webshop design skal se ud.

Webshop design fasen er et samarbejde mellem dig og os

Vi designer webshoppen i tæt samarbejde med dig, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Du bliver løbende opdateret, så vi er helt sikre på, at du er tilfreds med det endelige resultat. Hvis du har specielle ønsker til elementer eller funktioner, kan vi anbefale løsninger og sammen finde ud af, hvad der er det bedste for dig. Du kan altid kontakte os via mail og telefon og få en snak om de forskellige muligheder for webshop design.

Et webshop design, der er let at arbejde i

Ud over at være flot skal din webshop selvfølgelig være til at arbejde i. Det skal være let at oprette produkter, ændre priser, lægge nye billeder op, styre forsendelser og alt det, som er tilbagevendende opgaver i en onlinebutik. Alt dette får du med en webshop løsning fra it works. Du får altså ikke bare et webshop design, men også en løsning, hvor du selv kan lave ændringer med et enkelt klik eller ved at trække med musen. Du behøver altså ikke at være programmør eller it-kyndig for at kunne bruge løsningen.

Et nyt webshop design skal have fokus på Google og de sociale medier

Med et godt webshop design kan du fokusere på dit salg og dine kunder. Men blot fordi du har en webshop betyder det selvfølgelig ikke, at folk finder din butik på nettet. Hos it-works tilbyder vi forskellige løsninger til at sikre, at din webshop kan findes på Google og er integreret med Facebook, Pinterest eller et andet af de sociale medier. Dermed er der større chance for, at dine potentielle kunder finder vej til dig.

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder inden for søgemaskineoptimering her SEO optimering, eller hvordan vi kan promovere din webshop via en Facebook-side.

Få hjælp til annoncering af din webshop på Google AdWords

Hvis dit nye design og dine produkter skal ses i Google, er det en god idé at annoncere med AdWords. Denne form for annoncering fungerer sådan, at du kun betaler, når der er nogen der klikker på din annonce. Det er dog en god idé, at få hjælp til at opsætte og overvåge annonceringen på Google. På den måde sikrer du dig, at omkostningerne ikke løber løbsk. Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med AdWords her: Google AdWords, sådan at dit nye webshop design og dine varer bliver set af mange nye potentielle kunder.

Vi kan også hjælpe dig med at lave en app sammen med dit nye webshop design

Sammen med dit nye webshop design kan vi også lave en app til din webshop. Det giver stor kundeloyalitet at have sin egen app med ens produkter. Det er en god idé, at lave din nye app sammen med dit nye webshop design, hvis du ønsker at designet skal være ens på begge platforme.

Lad os kontakte dig, så vi kan snakke mere om mulighederne for din nye webshop og dit nye webshop design.