Hvad er Google AdWords?

Google AdWords er de små tekstannoncer, der dukker op i toppen og i højre side, når du har søgt efter noget på Google. AdWords er en hurtig og effektiv måde at få flere besøgende på din hjemmeside. Dit firma eller produkt er tilstede i det øjeblik kunden leder efter det, og du får masser af eksponering, selvom du ikke er på side 1 i søgemaskinerne. Det er først når en bruger klikker på dine annoncer, at det koster dig penge.

Visninger af annoncerne er gratis – du betaler kun når folk klikker

Det smarte ved Google AdWords er, at du som annoncør kun betaler, når en mulig kunde klikker på din annonce, og derved bliver ført over på din hjemmeside eller til din webshop. Som annoncør bestemmer du selv hvilke søgeord dine annoncer skal vises efter, og du bestemmer selv hvor meget du vil betale pr. klik.

Hos it-works yder vi professionel hjælp og rådgivning til annoncering på Google AdWords. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine tanker og ønsker til annoncering med AdWords.

Google Adwords

Der er mange fordele ved Google AdWords

Hvis du får lavet en god og rammende tekst i Google AdWords-annoncerne, ved dine potentielle kunder hvad de går ind til, når de klikker på dem. Dine annoncer genererer med andre ord de rigtige besøgende. Og den høje placering i Google giver flere kliks og dermed flere kunder. Faktisk er konverteringsraten på klik via Google AdWords 1.5 gange større end trafik fra organiske resultater.

En stor fordel ved AdWords er, at du selv bestemmer dit maksimumbudget pr. dag. På den måde er du sikker på, at du ikke pludselig står med en kæmpe regning. Har du fx et månedligt budget på 1.000,- kroner, kommer du ikke til at overskride det. Du kan pause og genaktivere kampagner som du ønsker, og har fuld kontrol over dit budget.

Derfor skal du vælge os til at stå for din Google AdWords-annoncering

For at få det maksimale ud af dine kampagner, er det en god ide at få hjælp af professionelle. Google AdWords er et komplekst system, og det tager lang tids træning, før man mestrer det fuldt ud. Jo bedre annoncerne laves, jo billigere klikpriser, højere konvertering mv. Derfor vil det altid kunne betale sig, at få en Google AdWords ekspert til at lave annoncerne for dig. Uanset hvad dit budget er.

Sådan får vi det meste ud af din Google AdWords-annoncering

Hos it-works kan vi hjælpe dig med at lave din Google AdWords-annoncering helt fra bunden. Vi laver både søgeordsanalyse, opsætter kampagner, annoncer og landingssider. Vi står også gerne for at administrere dine kampagner, så du kontinuerligt får det meste ud af dit budget. Vi sørger for at optimere alt fra klikpriser, bud og budgetter til annoncetekster og landingssider, så du slipper for at skulle gøre det selv. Ud over at du sparer en masse tid, få du også mere ud af dit budget.

it-works tilbyder professionel rådgivning og sparring om dine muligheder med AdWords. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om potentialet for dig og din virksomhed.

Vores Google AdWords specialister sidder klar til at hjælpe dig i gang med at annoncere eller optimere dine nuværende kampagner.

Vi laver også SEO optimering